Zonnebank Breda

Kom verantwoord zonnen bij onze zonnebank in Breda

Het hele jaar door heb je de mogelijkheid om een kleur op te doen onder onze zonnebank in Breda. Niet alleen het opdoen van een mooie kleur, maar ook werkt het nemen van een zonnebank ontspannend. Kies daarom voor een zonnestudio waar je dit op een veilige manier kunt ervaren. Bij Sunvibe ben je hiervoor aan het juiste adres! Want niet alleen een mooie bruine kleur of ontspanning brengt het zonnen met zich mee, ook brengt dit toegevoegde waarde aan je gezondheid. Namelijk, zowel de bloeddruk als het risico op een hartinfarct wordt lager, daling van cholesterolspiegel, en kan zelfs weldaad bieden tegen huidziekten, maar ook kan het de kans verlagen, dankzij de vitamine D dat wordt aangemaakt, tegen borst- en dikke darm kanker.

De ultieme zonbeleving

Wilt u onder de zonnebank in Breda of omstreken? Bij Sunvibe kunt u, dankzij de nieuwste technieken, op een verantwoorde manier bruin worden. Dankzij de Ultra Performance Power wordt u geleidelijk bruin terwijl u geniet van muziek en een fijne airconditioning die maximaal ventilatiecomfort biedt. Kortom, voor de ultieme zonbeleving hoeft u helemaal niet ver weg te gaan!

Zonnebank BredaZorg goed voor innerlijk en uiterlijk

Daarom is het voor zowel de innerlijke verzorging als de uiterlijke verzorging goed om bij ons te komen zonnen. Wij hebben diverse zonnebanken waar u uit kunt kiezen waar u ook een wasbak in de ruimte van de bank bij kunt vinden. Tevens kunt u ook kiezen uit een ruim assortiment aan zonnecosmetica, zoals bruiningsversneller voor diverse huidtypen. Houd ook onze acties in de gaten die u kunt vinden op de site. Kortom, kiezen voor verantwoord zonnen doe je door een bezoek te brengen aan onze zonnebank in Breda en omgeving. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons op nemen. Graag tot ziens in onze zonnestudio!

   Contact opnemen     sunvibe.nl