Zonnecosmetica

black crown (1)Black Grown:

Super donkere, onmiddellijke en langwerkende bronzer formule. Met rijke dark siliconen en ontzettend veel ingrediënten en technologieën die de huid op top niveau verzorgen.  Geschikt voor de verwende zonner met een normale tot droge huid.

 

 

 

 

 

 

 

2Optimize:

Intens hydraterende bruiningsversneller, met zijde extracten zorgen voor een baanbrekende kleur. De hoogste concentratie anti-aging en versteviging maken dit product uniek. Met Sweet Pea geur.

 

 

 

 

 

 

 

 

le momentLe Moment:

Bruiningsversnellende lotion met extreem hoge levels DHA, natuurlijk en cosmetische bronzers. Deze handgemaakte formule is zeer rijk aan anti-aging en huidverbeterende ingrediënten. De resultaten van uw huidconditie is ongelooflijk. Geschikt voor alle huidtypen, behalve de zeer gevoelige huid.

 

 

 

 

 

black en goldBlack & gold:

Zeer sterke bruiningsversnellende lotion met een hoog niveau aan DHA, natuurlijke en cosmetische bronzers. High Performance anti-aging, firming lotion. Geschikt voor de iets gevorderde zonner met een normale tot droge huid.

 

 

 

 

 

6Flawless Perfection:

“HET” product voor de meest gevoelige huid. Parabenen-, gluten-, olie- en parfumvrij. Geschikt voor de meest gevoelige huid. Geurvrij.

 

 

 

 

camo kingCamo king:

Donkere bruiningsversnellende lotion met DHA, natuurlijke en cosmetische bronzers. Met BB creme voor een mooie gladde huid. Bevat PhloreTan wat pigmentvlekjes tegen gaat.
Speciaal voor de mannen met Dolce & Gabbana Light Blue geur. Geschikt voor de normale tot B.

 

 

 

 

 

 

 

 

camo queenCamo Queen:

Donkere bruiningsversnellende lotion met DHA, natuurlijke en cosmetische bronzers. Met BB creme voor een mooie gladde huid. Bevat PhloreTan wat pigmentvlekjes tegen gaat.
Speciaal voor de vrouwen met WIld Berry Dahlia geur. Geschikt voor de normale tot licht droge huid.

 

 

 

 

super model in a bottleSuper model in a bottle:

Geweldige sterke bruiningsversneller met een prachtige airbrushbronzer die voor een ongekend matte finish zorgt, DHA en natuurlijke bronzer. BB creme voor een egalere en frissere uitstraling. Geschikt voor elk huidtype, behalve de zeer gevoelige. Speciaal geschikt voor de rode vlekkerige huid.

 

 

 

 

blondetourageBlond tourage:

Bruiningsversnellende lotion met cosmetische en natuurlijke bronzers. Met BB creme die onregelmatigheden doet vervagen. Speciaal voor mensen met pigmentvlekjes. Maakt de huid strakke en reduceert fijne lijntjes. Geschikt voor ieder huidtype.

 

 

 

 

 

 

 

 

12Blond Obsession:

Deze krachtige bruiningsversneller gecombineerd met de allernieuwste huidverzorging. Speciaal gemaakt voor vrouwen met pigment vlekken. Olie- en glutenvrij. Met Sweet Black Lotus geur. geschikt voor de gevoelige tot droge huid.

 

 

 

 

 

 

 

13Trinity XS:

Mega extreme xxx zeer hete tingle met bronzers. Speciaal voor de zeer ervaren zonner.  Met Fresh citrus geus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

believe in pinkBelieve in Pink:

Bruiningsversneller met DHA, natuurlijke en cosmetische bronzers. Zeer sterke black bronzer met een warm effect (hele lichte tingle) Geschikt voor de iets gevorderde zonner.

 

 

 

 

 

 

 

azureAzure:

Bruiningsversnellende lotion met sterke tingle formule, Stimuleert de bloedsomloop voor een intens snel resultaat. Bevat tevens een hoog aantal bronzers om een zo bruin mogelijke kleur te bereiken. Alleen voor de zéér gevorderde zonner.

 

 

 

 

 

 

14Flex:

Donkere bruiningsversneller met verstevigende Cacao Butter, wat zorgt voor een gezonde uitstraling en de fijne lijntjes te lijf gaat. Geschikt voor alle huidtypen.

 

 

 

 

 

 

16Sync:

Bruiningsversneller met 5 bronzers. Bevat granaatappelextract, vol met anti-oxidanten om de huid te herstellen. Geschikt voor alle huidtypen (extreem droge huid uitgezonderd!). Deze 5-voudige bronzer zorgt voor een intens, diepe goudbruine kleur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15Hybrid:

Extreme bruiningsversneller met natuurlijke bronzer en Hennepzaadolie, dat zorgt ervoor dat de huid voor langere tijd gehydrateerd blijft. Geschikt voor de normale en gevoelige huid.

 

 

 

 

 

 

 

17Cube:

Perfecte uitbreiding van de Tempo Line, een krachtige 12-voudige bronzer voor een ongekend bruin-resultaat, door de ideale combinatie van natuurlijke bronzers en DHA. Het banaanenzym zorgt voor een krachtige bescherming tegen huidveroudering en geeft diepe bruiningsresultaten en een sterke hydratatie. Vitamine C en E zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   Contact opnemen     sunvibe.nl